Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Saturday, 22 September 2012

MAJLIS RESEPSI DEWAN RISDA VINTAGE HOME

Nama Pengantin: Marliyana& Syafiq
Majlis: Dewan Risda

Alhamdullilah selesai majlis pengantin "twins" saya yang sorang ni.Orangnye putih mulus mcm saya..hahaha ok dah perasan.Kak Mar ini dah nikah awal dan masa ni pun dah pregnant.Best sangat sebab kak mar ni lemah lembut sangat.Masa perbincangan Kak Mar pilih dress sanding baru warna putih combine dengan suaminya yang pakai tuxedo..korang rasa??? tak mengancam ke ala2 james bond la pulak.Konsep perkahwinan diorang ini memang serah bulat2 dengan ikin sebab diorang tak nak bersanding cukup ruang untuk ambil gambar mcm photobooth gitu.disebabkan majlis resepsi  bersama dengan kakak iparnye Kak Nurul.Dress pun kedua-dua pengantin memilih putih memang cun sesangat ditambah pulak dengan konsep vintage home garden dekat dewan risda ni memang jadi tumpuan ramai sebab bersanding di atas katil!!!
Semua tertanya camne ikin boleh fikir idea nak guna katil ni.Katil ni memang dah ada dalam bilik ikin kat rumah memang dulu berangan nak bersanding atas katil..sekali pengantin saya yang rasmikan dulu.

Antara koleksi gambar yang boleh korang cuci mata.Kak Mar dah pesan dengan ikin awal2 nak style make up ala-ala sweet pink gitu dan tak nak over macam make up nikah die dulu yang terlalu smocky bagi die.jadi ikin ikut kan jelah..











0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal