Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Thursday, 29 October 2015

PAKEJ PELAMIN KANOPI


“Tiada apa yang lebih bermakna buat kami sekiranya dapat merealisasikan impian anda untuk menjadikan majlis anda sesuatu yang lebih istimewa & meninggalkan kenangan terindah buat di abadikan dalam ingatan sepanjang hayat!”

Kami tidak menyediakan tempahan untuk pelamin sahaja. Tetapi anda kini boleh mendapatkan pelamin eksklusif ini dengan kadar harga yg lebih murah apabila anda menempah bersama pakej katering yg kami sediakan.
Setiap tempahan pakej kami didatangkan juga bersama sepasang baju persalinan & juga make up. Pelbagai pilihan baju yg menarik & eksklusif menanti anda & sudah tentunya bersama dgn sentuhan jurumekap kami yg profesional.
Jadi, kenapa harus menunggu..jangan biarkan diri anda dibuai perasaan keliru.HUBUNGI KAMI HARI INI JUGA & biarkan kami uruskan selebihnya untuk anda!
TEL : 0147324987-puan ekin











Thursday, 22 October 2015

Pakej dewan Ayu di kuala lumpur










Pakej Nikah Shahida Ampang


  Majlis pernikahan untuk shahida dilakukan secara ringkas di masjid bandar baru ampang.
perkhidmatan yang shahida ambil dengan pihak kami ialah 

katering 100pax
make up nikah
gubahan hantaran 9 dulang

walaupun tempahan yang dilakukan dalam masa 4 hari sebelum majlis.Alhamdullilah shahida sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.Nanti sanding jangan lupa ambil servis dengan kami lagi ye hihi..

selamat pengantin baru shahida dan suami

whatsaap 0147324987
untuk pertanyaan






Thursday, 15 October 2015

HANTARAN GUBAH SEWA MURAH


Ini dia pada mereka yang takde masa nak fikir atau siapkan gubahan hantaran..
Kami bagi penyelesaian pada anda..
Jom tempah sewa gubahan hantaran senang je..
Semua dah siap sedia,,anda cuma bagi barang yang nak digubah sahaja.
Harga murah murah untuk hantaran kami bagi
Boleh request tema warna semua..

berapa ini..kan dah cakap murah
hanya rm35 perdulang semua dah sedia..

hubungi saya 0147324987 untuk perbincangan lanjut
set appt dan jumpa dengan saya di butik in house.




Pelamn pakej rumah


Majlis perkahwinan diadakan di hulu langat.
Pengantin ana dan salleh memilih pakej rumah by butik pengantin dania

Pakej Rumah
Pelamin rumah (bawah khemah)
Baju sanding Lp
Make up Sanding
Aksesori lengkap
walkway
pintu gerbang

tambahan
make up nikah

whatsaap saya 0147324987 untuk perbincaangan lanjut..
Ada promosi akhir tahun ye,,,harga mampu milik







Mini pelamin Budget fresh flower


Pelamin yang sy tertinggal dah lama tak upload pelamin ini..sebabnya saya masuk hospital.
Jadi krew sendiri turun padang buat pelamin ini..
mini pelamin fresh flower yang ada bunga daisy,kekwa pelbagai warna
untuk majlis tunang yang diadakan di keramat (kalau tak salah)

pelamin budget camni boleh dapat berapa ye..

jgn risau murah je walaupun fresh flower
**mengikut terma dan syarat
*gst kami tanggung
boleh dpt rm680 sahaja

segala pertanyaan whatsaap 0147324987





Monday, 5 October 2015

Full pakej nazira di puchong


pakej lengkap 1000 pax
rm16900
diadakan di puchong.
bertemakan warna peach

katering
khemah,
pelamin,
baju design baru,
make up,
pa system dan photographer

butik pengantin dania






















Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal